Még mindig nem változtattál? Dehát már évek óta mondod, hogy milyen rossz minden az életedben. Hogy szeretnél új munkát, mert utálod a mostanit. Hogy jó lenne egy olyan párkapcsolat, amiben van elköteleződés, hogy a mostani társaddal csak tengés-lengés van, hogy csak úgy elvagytok. Mint a munkádban. Meg tudod csinálni, hiszen a kisujjadban van minden, de nincs kihívás, nincs kreativitás.

Hogy évek óta dédelgetsz bizonyos terveket, amiket mindenképpen meg szeretnél valósítani. Már rég elérhetted volna bármelyiket.

Miért nem lépsz valamerre? Válasz helyett jönnek a kifogások: pénz, hitel, eddig is így ment, végülis nem rossz az életed, most nem mondhatsz fel, nem szakíthatsz, másnak rosszabb, mi lesz, ha nem találsz új munkát, új társat, mi lesz, ha nem jönnek be a terveid, ésígytovább a végtelenségig.

Vársz a megfelelő időre, de az soha nem jön el. Tegyél meg még ma valamit magadért, ami nem muszáj, nem feladat, csak neked esik jól. Tegyél meg valamit magadért, amit szeretnél, de eddig sajnáltad rá az időt és a pénzt. Menj ki a házból, menj ki az irodából, vegyél egy nagy levegőt, és lepd meg magad! Hidd el, utána sokkal könnyebb lesz meghoznod egy régóta halogatott döntést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .