Válás, gyermekelhelyezés 75.000 Forint/ alkalom (áfamentes)

Mediációs ülés díját a felek többnyire közösen fizetik, de ez megállapodás kérdése. Ebbe beletartozik a 3 órás beszélgetés vezetése és a Megállapodás megfogalmazása olyan formában, amit a bíróság elfogad. Elsősorban azoknak ajánlom, akik megindították vagy most szeretnék megindítani a válópert, és van kiskorú gyermekük. Az ülés végén megfogalmazott megállapodással sokkal gyorsabb a válás, a bírósági meghallgatás csak egy formaság lesz, mivel a felek minden lényeges pontban maguk állapodnak meg, a bíróság ezt fogja kihirdetni. Nem lesz szükség tényfeltárásra, tanúk és szakértők bevonására, a gyermekek meghallgatására.

Megoldásfókuszú mediáció: 50.000 – 150.000Forint/ alkalom (áfamentes)

Minden más esetben a megoldásfókuszú ülést ajánlom. Rövidebb és hatékonyabb, mint a klasszikus mediáció, mivel nem beszéljük át magát a problémát, csak a megoldásra fókuszálunk. Amennyiben munkahelyi problémád, családi konfliktusod, párkapcsolati gondjaid vannak, ez a módszer a legjobb megoldás! Hatékony és sikeres szülő-gyermek közti viták rendezésére is. Ha gyakran érzed úgy, hogy kamasz gyerekednek csak “papolsz”, de nem változik semmi, ha már eszköztelennek érzed magad, ez az, ami segíteni fog! Itt többet olvashatsz a megoldásfókuszú mediációról.

Az ár függ a helyzettől és a résztvevők számától, valamit attól, hogy hány mediátor vezeti a folyamatot.

Megoldásfókuszú konzultáció: 20.000 Forint (áfamentes)

Nem mediáció, hanem egy irányított beszélgetés. Bármilyen döntéshelyzetben hatékony, de ajánlom azoknak is, akik elakadtak a magánélet területén. 60 perc alatt eljutunk a célig, a beszélgetés végére pontosan tudni fogod, hogy merre indulj tovább, sőt azt is tudni fogod, hogy mit kell először tenned hozzá. Gyors és rendkívül hatékony megoldás akkor, amikor úgy érzed, nem látsz ki a probléma mögül, amikor úgy érzed, csak körbe-körbe forogsz.

Csendes coaching: 20.000 Forint/ alkalom (áfamentes)

Ha olyan a témád, amit nem szívesen mondanál ki hangosan, de szeretnél előrébb jutni benne vagy köt a titoktartás. Közel 100 fő csendes coachingja után állíthatom, hogy hatásos. Ha nem riadsz vissza, hogy nincs interakció és van kedved egy irányított kérdéssor mentén végigmenni a témádon, akkor várlak szeretettel.

Pályaválasztás könnyedén: A 2+1 alkalmas csomag ára: 45.500 Forint (áfamentes)

A két egy órás alkalmon: feltérképezzük gyermeked erőforrásait. Felmérjük, hogy miben tehetséges, mivel foglalkozik szívesen. Megnézzük, hogy melyik döntése hova vezet hosszútávon. Átbeszéljük, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy felelős döntést hozzon, megvizsgáljuk a lehetőségeit (iskola, szakok, munkahelyek). Segítünk elkészíteni az önéletrajzát + kaptok egy jól használható munkafüzetet, ami minden fontos témát és kérdést tartalmaz, hogy már a folyamat közben is lássátok, hogyan haladunk, milyen eredményekre jutottunk A szülőkkel közös alkalmon: feltérképezzük a család erőforrásait, vezetjük a beszélgetést, hogy valóban meghalljátok egymást. Minden családtag elmondhatja, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy nyugodt legyen a gyermek jövőjét illetően. Átbeszéljük, hogy hogyan fog a fiatal valóban oda eljutni, ahol azt a munkát végzi, ami elégedetté és boldoggá teszi. Átbeszéljük a lehetőségeit, hogy olyan döntést tudjatok hozni, ami minden érintett számára megnyugtató.

Karrier coaching- és tanácsadás 20.000 Forint/ alkalom (áfamentes)

Pályamódosítóknak, álláskeresőknek. vagy akik jó helyen vannak, de szeretnének előrébb lépni. Ha elakadásod van, vagy nem tudod hogyan tovább. Ha interjúra készülsz vagy a pályázati anyagodat szeretnéd átnézetni.

Business Coaching 35.000 Ft/ alkalom

Cégeknek egyedi ajánlatot biztosítunk több alkalom megrendelése esetén.