Azok, akik rajta vannak a hírlevéllistán, nemrég kaptak egy lehetőséget arra, hogy részt vegyenek egy ajándék beszélgetésen. Sokan éltek a lehetőséggel, sokakkal találkoztam is már. Nagyon jó és nagyon tanulságos beszélgetések alakultak ki.

Kérésemre elmesélték, hogy ki hogyan képzeli azt, amikor minden a reményei és a vágyai szerint alakul, amikor egy nap a családjukkal, a gyerekeikkel olyan, mint az álmaikban. Az ideális nap szinte mindenki esetén nagyon egyszerűen leírható:

1. Férj reggel segít elindítani a napot.

2. Gyerekek könyörgés nélkül teszik, amit tenniük kell.

3. Az anyák nyugodtan mennek dolgozni.

4. A délután is jól szervezett, gyerekek betartják a szabályokat, kérés nélkül adják oda a számítógépet, és mennek tanulni, készülnek el mindennel másnapra.

5. A lefekvés idején nincs vita, könyörgés, minden megy a maga útján.

Az anyáknak nincsenek olyan vágyaik, reményeik, amik irreálisak lennének, senki nem mondott olyasmit, ami ne lenne elvárható egy bármilyen hétköznap. Segítő, együttműködő férj, dolgukat elvégző gyerekek. A velem beszélgető anyák álma az volt, hogy ne kelljen nekik hajcsárként viselkedni otthon.

Ezek után azt vettük végig, hogy min kellene ahhoz változtatni, hogy az álom megvalósulhasson. És ezek sem voltak irreális dolgok, senkinél nem merült fel olyasmi, amit ne lehetne akár már ma megvalósítani.

Tanulság is van? Van bizony: a beszélgetőtársaimon azt láttam, hogy fáradtak, kimerültek. Nagyon egyszerű dologra volt szükségük: valakire, aki végiggondolja velük, hogy mik azok az apró lépések, amelyeken változtatni kell otthon ahhoz, hogy minden jobb legyen. Arra volt szükségük, hogy megbeszélhessék valakivel, hogy hogyan csinálják, és hogy vajon a terv kivitelezhető-e. És minden esetben az volt. Az anyák pontosan tudták, hogy mit és hogyan kellene tenni azért, hogy javuljanak a dolgok.

Nagyon jó beszélgetések ezek, várom a következőt! Arra már nincs kapacitásunk, hogy több ajándék konzultációt ajánljunk fel, de az együttműködésre van lehetőség:

[su_button url=”https://mediacio-bekeltetes.hu/kamasznavigator/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#c4ef2d” color=”#dc112d” size=”14″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”icon: heart” icon_color=”#9f1111″]KAMASZNAVIGÁTOR[/su_button]

Rugalmasak vagyunk, volt, aki jelezte, hogy messze lakik, így nem tudja megoldani a személyes találkozást, ezért a Konzultációs csomagban kicseréltük a találkozást rajzelemzésre. Neked is lenne hasonló kérésed? Ne habozz, írd meg! Mindent megteszünk, hogy teljesítsük!

Folyamatosan jönnek a visszajelzések azoktól, akik már megkapták a Kézikönyvet és a Munkafüzetet, ezeket is megtalálod az oldalon!

Szeretnél érdekes történeteket olvasni? Iratkozz fel a hírlevelünkre:

[wysija_form id=”1″]

(Kép: http://img1.indafoto.hu/10/1/125831_3f22ccf761d563b2ce7e190d713da839/15222073_6acc6a9fba675382c4fdb64395e2fc5f_l.jpg)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .