Nemrég elindítottam a Magabiztos ÉN útja tréningemet. Többen kérdezték, hogy hogyan lehet egy online tréning személyre szabott, hogyan csinálom, hogyan kell ezt elképzelni. Mindenkinek válaszoltam külön levélben is, de arra gondoltam, hogy hasznos lenne erről egy bejegyzést írni, hogy a válasz eljusson azokhoz is, akik gondoltak rá, hogy vajon mi ez, de nem kérdezték meg.

Aki jelentkezik a tréningre, megkapja az első leckét. Ez mindenkinek ugyanaz, most megosztom veled is, hogy lásd, honnan indulunk el.

Innen le tudod tölteni>>> 1. lépés

Ha elolvastad a feladatokat – esetleg el is gondolkodtál is rajtuk – , akkor látod, hogy ezekre a kérdésekre mindenki más választ fog adni, és az a válasz lesz az ő személyes tréningjének az első lépése, onnan indulunk el. A következő feladat már erre fog épülni, a második lépés már mindenkinek más lesz, mert a válaszai határozzák meg az irányt, a célt, ahova el szeretne érni.

Olyan ez, mint egy beszélgetés egy konzultáción, kapsz egy kérdést, majd kapsz időt arra, hogy átgondold, megválaszold. A következő kérdés minden esetben a válaszodra fog épülni, mert a te utad a lényeg, arra figyelek, hogy neked a lehető leghasznosabb legyen. Figyelek a válaszaidra szóban is és írásban is.

A magabiztos ÉN útja

Az, hogy a válaszaidra épül a következő kérdés nem azt jelenti, hogy azt boncolgatjuk, abba megyünk egyre jobban bele, nem faggató kérdések következnek, nem megyünk vissza a múltba, nem rágódunk azon, ami elmúlt. Mit csinálunk helyette – kérdezheted most. Ha azt feleled, hogy a célod az, hogy bátor legyél, és nyíltan ki merd mondani a véleményed, akkor a következő kérdés az lesz, hogy 

  • miben lesz más az életed, amikor ezzel a bátor nyíltsággal mondod ki, amit gondolsz?
  • ki fogja észrevenni a környezetedben, hogy bátor vagy?
  • hogyan reagál majd erre?

Amilyen kérdés biztos, hogy nem fog elhangzani, leíródni:

  • semmilyen miérttel kezdődő kérdést nem fogsz kapni
  • nem kérdezek rá a részletekre, nem kérdezem, hogy mikor, ki,..
  • nem kérdezem meg, hogy mit éreztél akkor, amikor
  • nem kérdezlek a magánéletedről, a szüleidről, szerelmi életedről

A tréning abban segít, hogy a célodig hogyan tudsz eljutni, milyen lesz az életed, amikor megérkezel, hogyan változik meg a kapcsolatod a környezeteddel. Gyakorlati lépések, tapasztalatok, gyakorlati tudás teljesen személyre szabva.

Nincs problémafeltárás

Nincs „problémafeltárás”, nincs belemerülés a nehézségekbe. Az erősségeidet térképezzük fel nagyon alaposan, azt, amiben jó vagy, amire támaszkodhatsz az életedben. Arról beszélünk, ami erőt ad, ami már most nagyon jól megy.

A tréning rólad szól, egyénre szabottan, és abban segít, hogy elérd a célod. Van időd átgondolni a válaszaidat, a saját ütemedben tudsz haladni. Működik? Egyértelműen igen.

Érdekel? Tudj meg többet a Magabiztos ÉN útja személyre szabott tréningről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .