A veszélyhelyzet elért minket is, így az összes már meghirdetett tréningünket, talákozókat le kellett mondanunk. Sokat dolgoztunk azon, hogy megtaláljuk azt a megoldást, amivel ezt a helyzetet áthidalhatjuk. Csütörtökön  már el is indult az első ingyenes megoldásfókuszú online workshop, hogy kicsit kiszakadjunk az otthoni rutinból, hogy kicsit a jóra tudjunk fókuszálni, hogy felidézzük, hogy a megoldásfokuszú eszköztárral az otthoni bezártságot is lehet enyhíteni.

A másfél órás online találkozón erőforrásokat kerestünk magunkban és egymásban, ötleteket osztottunk meg arra, hogy hogyan lehet ezt a bezártságot jól viselni a családdal, hogyan adjunk – és kérjünk – visszajelzést a szeretteinktől és „pletykálkodtunk” is.

veszélyhelyzet

Veszélyhelyzet és enyhítése

Minden héten egyszer másfél órában kinyitjuk a virtuális ajtónkat, új megoldásfókuszú eszközöket gyakorlunk, és arra fókuszálunk közösen, hogy mi minden működik jól most is, mennyi erőforrás áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy akár megerősödve kerüljünk majd ki a bezártságból. Azonnal használható eszközöket adunk, amit még aznap ki tudsz próbálni a családoddal, hogy mindenkinek egy kicsit jobb kedve legyen, egy kicsit könnyebben vegye észre mindazt, ami jól megy.

Szeretnél részt venni ezeken az ingyenes alkalmakon? Iratkozz fel a Hírlevélre, és küldjük a részleteket. Nincs másra szükséged, csak egy telefonra vagy egy laptopra.

Kérlek, ezen az űrlapon jeled, hogy melyik csütörtöki alkalomhoz tudsz/szeretnél csatlakozni: JELENTKEZEM

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/216232992944829/

A Hírevélre itt tudsz feliratkozni: [wysija_form id=”24″]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .