Megoldásfókuszú mediátor képzés – nyilvántartási szám: A/9285/2018. 2016 óta több, mint 255 segítő szakmabeli (pedagógus, pszichológus és szociális munkás) végezte el a 60 órás – 2018 óta – akkreditált képzést. Jelenleg évente 4 csoportot indítunk.

Megoldásfókusz a reintegrációban: A Partnercentrum Kft.-vel együttműködve számos BV intézetben segítünk a szabadulás előtt álló fogvatartottaknak.

Megoldásfókusz a reintegrációban

Megoldásfókuszú tréningsorozat: március óta heti rendszerességgel 1,5 órás megoldásfókuszú workshopot tartunk, aminek célja, hogy ebben a bizonytalan helyzetben is megtaláljuk azt, ami jól működik. A résztvevők konkrét eszközöket kapnak ahhoz.

Megoldásfókuszú tréningsorozat LMBTQ közösségnek: nekik sokkal nehezebb szakemberek felé nyitni kapcsolati nehézségeikkel, ezért a Mediációk.hu csapata kiemelten fontosnak tartja, hogy lehetőséget biztosítson arra, hogy konkrét és azonnal használható kapcsolaterősítő módszert/eszközt tanítson.

Új a Mediációk.hu-nál Karrierút tervezés. Ha valami újba kezdenél vagy ismeretlen területet próbálnál ki, segítünk az ahhoz szükséges készségeid, erőforrásaid feltérképezésében, beleértve az önéletrajz írási tippeket és interjúra való felkészítést.

Válási Mediáció bővebben ITT.

Kapcsolat Újraindító Mediáció bővebben ITT.

Kamaszmentő projekt bővebben ITT.