Azonos nemű párok mediációjaAz azonos nemű párok is hasonló párkapcsolati problémákkal (pl. veszekedések, bizalmatlanság, közös vagyon megosztása) néznek szembe, mint a különböző nemű párok. Ám vannak olyan problémák is, amelyek kifejezetten egyediek, és speciálisan csak az azonos neműek kapcsolatára jellemzőek. Nehéz lehet önmaguk felvállalása a környezetük előtt,  a családdal közös ünnepek megtartása.

A különbözőség egy része pedig a mai magyar társadalomra sajnos még mindig jellemző megbélyegzésből ered, ilyen például az egynemű párokat érintő törvényi sajátosságok. Olyan mediációs megoldást kínálunk, mely az azonos nemű kapcsolatban élő felek speciális érzékenységére, a társadalmi megbélyegzés által okozott stresszre tekintettel nyújt segítséget.

Alapvető értékünk a pártatlanság, amelyhez a mediáció során minden esetben végig ragaszkodunk. Ugyanilyen fontos érték a maximális diszkréció és a mediáción elhangzottak szigorúan bizalmas kezelése. Ügyfeleinkként biztosak lehetnek abban, hogy magánéletük méltósága nem sérül a mediáció során.

Van olyan problémája, amelyet meg szeretne oldani? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen időpontot a mediációs ülésre! Kattintson IDE vagy hívja a 70/504-3989-es számot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .