A NAP, amikor időt szakíthatsz magadra, amikor elmélyülhetsz és a jövődbe tekinthetsz. Egy szuper nap a tervezésre, jövőépítésre, az önmenedzsmentre. 
Egy nap a HOGYAN-okról. Ha nem tudod hogyan képviseld magad, hogyan irányítsd az életed, hogyan állj ki magadért.Amit kínálunk: Jó társaság, tartalmas és előremutató beszélgetések, szakmai segítség az eddig halogatott döntés meghozatalához.

Új technikákat, pontosabb képet a jelenről. A nap végére sokkal világosabb képed lesz arról, hogy melyik a te utad, és arról is, hogy ezt hogyan érheted el. 

Kizárólag stabil internettel, mikrofonnal és webkamerával rendelkezők jelentkezzenek! A legjobb élmény érdekében számítógéppel/laptoppal. Tablettel és telefonnal a cseten adott instrukciókat és kérdéseket nem fogod látni, így az élmény korlátozott.

A workshop interaktív, ahol egymással dolgoztok egymásért. Jegyek korlátozott számban kaphatóak itt:

tixa.hu/karrier-es-onmenedzsment

Egy átlagos coaching áráért 13500 Ft (12,990.00 Ft + kényelmi díj), egy egész napig csak az utaddal foglalkozhatsz. Feltérképezheted, hogy mennyi mindenben vagy jó, mi az, ami igazán a te jövőd lesz. Akár karriert szeretnél váltani, akár a jelenlegi helyeden szeretnéd igazán kompetensnek és szárnyalónak érezni magad. Mi az a feladat, munkakör, ami igazán neked való?