Két ember millió szállal kötődik egymáshoz, rengeteg emlék, együtt átélt élmény fűzi össze őket. Sok-sok év alatt mégis előfordul, hogy nem egy irányba néznek, nem egy irányba szeretnének haladni, az egyik épp lendültben van, és menne, menne, a másik épp fáradt és kimerült, és csak egy kis békére vágyik. Ez természetes folyamat, egyetlen kapcsolat sem stagnál soha, hanem van dimanikája, vannak benne mélypontok és felívelő boldog szakaszok.

Előfordul, hogy a felek már azon gondolkodnak, hogy talán jobb lenne külön folytatni, hiszen senki nem szeret egy feszült kapcsolatban benne lenne, úgy hazamenni, hogy a másik arcán nem a felderülő boldogságot látja, hanem vagy semmit (mintha nem számítana, hogy belépett az ajtón), vagy némi bosszúságot. Még az is lehet, hogy erőfeszítést tesznek abba, hogy mosolyogjnak, de érzik, hogy ez a mosoly kevésbé őszinte, mint volt régen.

kapcsolat újraindító mediáció

Vissza lehet menni oda, ahol még jó volt?

Nem, visszamenni nem lehet. Újraindítani inkább. Máshogy, más szabályokkal, más szokásokkal, őszintén. Nem is olyan lehetetlen dolog, ha mind a ketten rászánják magukat, ha még nincs egyikük sem valaki mással együtt, akkor rövid idő alatt nyithatnak a kapcsolatban egy új fejezetet, és csinálhatják máshogy, talán jobban.

Ehhez ajánlok egy egyszerű és elérhető lehetőséget, mely megvalósítható 2×1 óra online beszélgetés alatt:

  • a kapcsolatban talalható erőforrások felkutatása
  • mi fog másképp működni utána?
  • mi marad ugyanolyan, mint előtte?
  • ki mit becsül leginkább a másikban?
  • mi tartja össze a kapcsolatot már ennyi ideje?
  • kinek mi a legmerészebb álma?
  • miből fogják felismerni, hogy a kapcsolat újraindult?
  • a család többi tagja hogyan reagál majd erre?

Kapcsolat természetesen nem kizárólag párok között lehetséges. Használjátok bátran akkor is, ha egy baráttal romlott meg valamiért a viszony, ha egy szülő, gyerek, családtag távolodott el, de ti szeretnétek vele újra közelebb lenni. A Kapcsolat Újraindító Mediáció díjazása 24.000 forint, amiben benne van a 2×1 óra online beszélgetés, és egy írásos megállapodás elkészítése is.

Itt tudod kérni a Kapcsolat Újraindító Mediáció lehetőségét:

[wysija_form id=”27″]

A feliratkozáshoz ne felejts el a megerősítő linkre kattintani, utána a megadott e-mail címen keresni foglak a részletekkel.