Miben segít neked a mediáció? Miben segít neked egy mediátor?

Családi konfliktusok:

ha van olyan problémád otthon, ami csak nem akar megoldódni, pedig már mindent megpróbáltál, akkor keress fel mindenképpen!

Ha kamasz gyerekedet már minden lehetséges módon szabályozni próbáltad, ha már eltiltottad mindentől, már nincs otthon internet, de még mindig nem lett jobb a kapcsolatotok, keress fel mindenképp!

Ha a pároddal teljesen más nevelési elveket vallotok, és már nem tudod, hogyan értesd meg vele magad, mert egy perc alatt elromlik az, amit te napokig építettél, keress fel mindenképp!
Ha van olyan rokonod, akivel már jó ideje nem beszéltek egy ezeréves butaság miatt, de neked hiányzik, sokszor eszedbe jut, szívesen rendeznéd a kapcsolatot, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, keress fel mindenképp!

Ha a gyereked iskolájában történt valami, és a pedagógussal nem sikerül azonos nézőpontra helyezkednetek, és attól félsz, hogy a gyerek issza meg a levét, keress fel mindenképp!

Személyes konzultáció:

gyere el hozzám egy másfél órás beszélgetésre, és tapasztald meg, hogy mennyi mindenre vagy képes, hogy mennyivel több erőd van, mint hitted volna, hogy milyen végtelen lehetőségek rejlenek benned! Tapasztald meg, hogy miben más egy szakemberrel beszélni arról, hogy hova szeretnél eljutni, mint magadban forgatni az ötleteket! Más, mint egy baráti vagy házastársi beszélgetés. Csak rólad szól, csak a te utadat, a te lehetőségeidet térképezzük fel. Végigmegyünk a lépéseken, amelyek biztosan célba fognak vinni. Nem elméleteket gyártunk, a valóságról beszélünk.

Iskolai problémák:

pedagógusként pontosan tudom, hogy milyen sok konfliktus keletkezhet abból, hogy a szülők, a tanárok, de még a diákok is másképp kommunikálnak, nem értik meg egymást, „elbeszélnek” egymás mellett. Ezekben a helyzetekben a legtöbbet egy külső szakember tehet azért, hogy mindenki számára javuljon a helyzet. Keress fel, ha hiába próbáltad eddig közös nevezőre hozni a feleket, pedig mindenki azt szeretné, ha túl lennétek már a konfliktuson, és mehetnének tovább. Egy mediációs ülés után garantáltan lesz pozitív elmozdulás!

Válás, gyermekelhelyezés

A válási mediáció során azoknak a pároknak nyújtok segítséget, akik már belátták, hogy házasságuk menthetetlen, mégis törekedni szeretnének az együttműködésre – gyermekük vagy gyermekeik érdekében, esetleg közös vállalkozásuk miatt, vagy egyszerűen csak önmagukért – mert fontos a számukra, hogy a házasság kudarcát követően indulatmentes és emberi maradhasson közöttük a kapcsolat.
Mielőtt ügyvédhez fordulnak, lépjenek velem kapcsolatba! Hozzanak saját döntést a saját életükre vonatkozóan! Döntsenek Önök a szülői felügyeletről, döntsenek Önök a tartásdíj mértékéről, a kapcsolattartás formájáról!

Vagyonmegosztás

Kérje egyénre szabott ajánlatunkat!

Ami még segíthet:
Megjelent a TEA Kiadó gondozásában a Kamaszmentő című könyvem. Ára: 2.900 forint + postaköltség. Megrendelés.