Miben más a Megoldásfókuszú karrier coaching, mint a hagyományos álláskereső képzések? Milyen eszközöket használ? Milyen lépésekkel indul a coaching folyamata? Kik is vagyunk valójában és mit keresünk? Hogyan lehet gyorsabban és hatékonyabban új állást/ munkát szerezni? Hogyan használható a megoldásfókuszú megközelítés igazán nehéz esetekben is?
Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ ezen az interaktív felfedező workshopon.Mindenképpen gyere el, ha:


• szükséged van olyan eszközökre a hivatásodban, amiket azonnal tudsz használni,
• szeretnél egy kis plusz energiát kapni,
• kíváncsi vagy a megoldásfókuszú megközelítésre,
• ha egy ütős önéletrajznál többre vágysz.

Ezen a két órás alkalmon lehetőséged lesz kipróbálni néhány megoldásfókuszú eszközt, amiket azonnal beépíthetsz a saját gyakorlatodba. Két időpontot hirdetünk, hogy legyen lehetőséged választani a délelőtti és az esti között, hogy semmiképp ne maradj ki. A programra jegy váltása kötelező. Jegyek értékesítésében partnerünk a TIXA. A jegy ára jelképes 990 forint.  

Jegyek a délelőtti alkalomra (feburár 4. 10 – 12 óráig)

tixa.hu/felfedezo-sf-karrier-delelott

Jegyek az esti alkalomra (február 10-e, 18 – 20 óráig)
https://tixa.hu/felfedezo-sf-karrier-esti

Nagyon fontos, hogy a workshop interaktív, tapasztalati tanulásra épít. Az elhangzottakat azonnal alkalmazni is fogjátok kis csoportokban, ezért stabil internet, kamera és mikrofon mindenképp szükséges. A legjobb élmény érdekében számítógéppel/laptoppal jelentkezz be. Tablettel és telefonnal a cseten adott instrukciókat és kérdéseket nem fogod látni, így az élmény korlátozott.Várunk szeretettel!

Korábbi workshopjainkon résztvevők mondták:

„Nagyon élveztem a gyakorlatokat, kérdezni és válaszolni is jó volt. Olyan kérdések voltak, amik segítettek átgondolni dolgokat, segítettek tovább lendíteni. Szuper volt hallgatni a társaimat, csodás embereket ismertem meg.”

„Nagyon értékes embereket ismertem meg, akikkel további kapcsolat is kialakulhat. A kiscsoportos és páros beszélgetések hihetetlenül jól feltöltöttek!”

„A gyakorlatok mindenképp hasznosnak bizonyultak, bizonyulnak. Mind-mind külön is érdekes volt, de így csokorba szedve még erőteljesebb. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem! Remélem lesz még folytatása! Sok sikert kívánok hozzá!”

„Az volt számomra a leghasznosabb, hogy több oldalról ráláthattam önmagamra és mindezt tudatosítottam azáltal, hogy kimondásra kerültek a dolgok, ez sokat lendített rajtam. Köszönöm!”

„Pozitív visszajelzést és megerősítést kapni az elképzeléseimmel kapcsolatban. Azt érezni, hogy így az éteren keresztül is átjön, hogy milyen ember vagyok.” 

Facebook link február 4.:  https://www.facebook.com/events/836486593564452

Facebook link február 10.:  https://www.facebook.com/events/108025097817957