[siteorigin_widget class=”FT_Widget_Image”][/siteorigin_widget]

 

A Mediaciok.hu 7. születésnapját ünnepli idén. Bizony, 2014-ben kezdtük el a munkát, született sok-sok blogbejegyzés, rengeteg tapasztalat a mediációval és a coachinggal kapcsolatban. Született egy könyv is, amibe Kati minden akkori tudását beletette (azóta már meg lehetne írni a következő részt is…). Nagy büszkeségünk, hogy a Megoldásfókuszú mediátor képzés pedagógusok részére megkapta az akkreditációs engedélyt. Mi vagyunk az egyetlen olyan cég Magyarországon, akik foglalkoznak megoldásfókuszú (brief) mediátor képzéssel. Sok sikerünk van, sok új ötletünk és projektünk. Évi csatlakozásával egy igazi közgazdász vette kezébe az irányítást, és ő az, aki behozta a pályaorientációt és a karrier coachingot is a profilunkba, amire manapság igazán nagy szükség van.

Egyszóval van okunk az ünneplésre bőven!

Azt szeretnénk, hogy azok is velünk legyenek ebben, akik kísértek eddig az úton, vagy ezután fognak. Ezért játékot hirdetünk: 7 hónapon át kisorsolunk havi egy nyertest a Hírlevél feliratkozók között, akik ingyenesen vehetnek igénybe egy óra megoldásfókuszú coachingot. A nyertes bármilyen témát hozhat: magánélet, gyereknevelési nehézség, jövőtervezés, karrier, pályaválasztás stb… A már korábban feliratkozók a következő hírlevelünkben olvashatnak a részletekről.

Persze azok sem maradnak ki, akik még csak most csatlakoznak: a májusi feliratkozók is sorra kerülnek, júniusban közülük is kisorsolunk egy nyertest. Itt az idő, ha  eddig még nem tetted meg, iratkozz fel most:

[wysija_form id=”32″]