Egy probléma, konfliktus megoldására többféle megoldás lehetséges. Függ a résztvevők korától, helyzetétől, motivációjától.

Válás, gyermekelhelyezés: 60.000 Forint/alkalom (áfamentes)

Mediációs ülés díját a felek többnyire közösen fizetik, de ez megállapodás kérdése. Ebbe beletartozik a 3 órás beszélgetés vezetése és a Megállapodás megfogalmazása olyan formában, amit a bíróság elfogad. Elsősorban azoknak ajánlom, akik megindították vagy most szeretnék megindítani a válópert, és van kiskorú gyermekük. Az ülés végén megfogalmazott megállapodással sokkal gyorsabb a válás, a bírósági meghallgatás csak egy formaság lesz, mivel a felek minden lényeges pontban maguk állapodnak meg, a bíróság ezt fogja kihirdetni. Nem lesz szükség tényfeltárásra, tanúk  és szakértők bevonására, a gyermekek meghallgatására.

Megoldásfókuszú mediáció:  40.000 Forint/ alkalom (áfamentes)

Minden más esetben a megoldásfókuszú ülést ajánlom. Rövidebb és hatékonyabb, mint a klasszikus mediáció, mivel nem beszéljük át magát a problémát, csak a megoldásra fókuszálunk. Amennyiben munkahelyi problémád, családi konfliktusod, párkapcsolati gondjaid vannak, ez a módszer a legjobb megoldás! Hatékony és sikeres szülő-gyermek közti viták rendezésére is. Ha gyakran érzed úgy, hogy kamasz gyerekednek csak “papolsz”, de nem változik semmi, ha már eszköztelennek érzed magad, ez az, ami segíteni fog! Itt többet olvashatsz a megoldásfókuszú mediációról.

Megoldásfókuszú beszélgetés: 10.000 Forint (áfamentes)

Nem mediáció, hanem egy irányított beszélgetés. Bármilyen döntéshelyzetben hatékony, de ajánlom azoknak is, akik elakadtak a magánélet vagy a munkahely területén. 60 perc alatt eljutunk a célig, a beszélgetés végére pontosan tudni fogod, hogy merre indulj tovább, sőt azt is tudni fogod, hogy mit kell először tenned hozzá. Gyors és rendkívül hatékony megoldás akkor, amikor úgy érzed, nem látsz ki a probléma mögül, amikor úgy érzed, csak körbe-körbe forogsz.

Időpont egyeztetése, egyéni ajánlat kérése esetén kattintson IDE., illetve hívjon a 06-70/701-5592-es telefonszámon!

Az üléseket Budapesten, frekventált, jól megközelíthető helyen tartjuk, de egyéni kérés esetén más megoldás is lehetséges.

Gyarmati Katalin Anna, mediátor, coach

Mediáció árak” bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. Visszakövetések: Jóban rosszban? - Mediációk.hu

  2. Visszakövetések: Nem érdekel a problémád! - Mediációk.hu

  3. Visszakövetések: Amikor apa is gyerek - Mediációk.hu

  4. Visszakövetések: Sok gyerek, plusz egy anyós - Mediációk.hu

  5. Visszakövetések: Mintha valami más lenne! - Mediációk.hu

  6. Visszakövetések: Zaklatók és áldozatok az iskolában - Mediációk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .