Gyermek- és ifjúságvédőként többször tapasztaltam már, mennyi felesleges fájdalommal, nehézséggel járnak a családokat gyakran érintő konfliktusok, problémák. A mediátori szakmát azzal a meggyőződéssel sajátítottam el, hogy ezek a konfliktusok, problémák részben elkerülhetők, részben enyhíthető a hatásuk, következményük. Azért dolgozom, arra törekszem, hogy a hozzám fordulókat a számukra legoptimálisabb megoldás megtalálásához segítsem.
Egyetemi diplomámat  a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán szereztem Hittanár- nevelő és Család- és gyermekvédő tanár szakokon. A haladó mediátori képzést a Család, Gyermek és Ifjúság egyesületnél végeztem el. A megoldásfókuszú mediációról Marco Ronzanitól tanultam.

Dolgoztam már több gimnáziumban gyermekvédelmi szakemberként, dolgoztam középsúlyos értelmi fogyatékos gyerekekkel, ezen kívül családgondozóként foglalkoztam problémákkal küzdő családokkal. A mediátor szakmán belül mindezeket a tapasztalatokat kamatoztatom nap mint nap.

Nem terápiás munkát végzek, hanem a problémák megoldásában segítek a hozzám fordulóknak, mindig a jövőt szem előtt tartva, a legjobb megoldásra fókuszálva.

Gyarmati Katalin, mediátor

Ha úgy érzi, megrekedt, nem látja az utat maga előtt, nem tudja, merre tovább, vagy egy konfliktus elviszi az energiáit, valamin szeretne változtatni, szeretne új lehetőségeket felfedezni, hívjon fel a 70/701-5592-es számon, egyeztessen időpontot, vagy írjon most, vegyük fel a kapcsolatot! Budapesten a VII. kerületben tartom a mediációs üléseket. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..