Egy csomagban karácsonyra!

Tudom, hogy most mindenki Karácsonyra készül, én sem teszek másként. Ezért is szeretném megadni az esélyt, hogy minél nyugodtabban, feszültség nélkül, kevesebb konfliktussal teljenek az ünnepek.

locsolkodás

Az ünnepi időszak mindenki számára sok kiadással jár – ezért most egyedülálló lehetőséget ajánlok 2 héten át: csak annyit kell fizetned két online tréningből és egy kézikönyvből álló csomagunkért, amennyit tudsz!

Már most készüljünk az új évre, hiszen januártól jön a tanév második fele, még elegendő idő lesz arra, hogy gyermekünk javítson a jegyein. Senki nem gondol most erre szívesen, de tudjuk, hogy az ünnepek elröppennek, és a nem kívánt problémák visszatérnek az életünkbe. Legyen ez is másként, hiszen van megoldás!

Mit ajánlok neked?

  1. Online kommunikációs tréning 8 leckéjét, melyet kétnaponta küldök – napi 10-15 percnyi idő ráfordításával hatékonyan javulni fog a kommunikációd, a konfliktuskezelési technikád! Garantáltan már most karácsonykor nem lesz vita, veszekedés, csupa jó érzést leszel képes felszínre hozni. Feszültségmentes lesz az együttlét azokkal a családtagjaiddal is, akikkel eddig ez nehezen ment. Menni fog, bízz bennem! A változások természetesen az ünnepek után is megmaradnak!
  2. Kamaszmentő Kézikönyvet, amiben azonnal használható, bevált gyakorlatokat találsz kamasz gyermekeddel való kapcsolatod javításához. Rengeteg embernek segített már – neked is segít, hogy kamaszod megértsen téged, és te is őt, hogy visszanyerjétek a régi bizalmat egymás iránt és ne legyen több veszekedés. Ezenkívül több, kifejezetten a kamaszokat érintő tabutémát is feldolgoztam, hogy nyugodtan beszélhessétek meg őket otthon is, és legjobb eséllyel előzzétek meg az ebben a korban gyakran előforduló a lelki sérüléseket.
  3. Online Tanulásmódszertan Tréning 8 leckéjét, amely egyedülálló lehetőséget ad arra, hogy gyermeked belső motivációja ugrásszerűen javuljon, élni tudjon a javítás lehetőségével az iskolában, hogy otthon sokkal hatékonyabban tudjon tanulni, egyedül feldolgozni a tananyagot, vázlatot írni, memorizálni, nyelvet tanulni. Valódi segítség, hogy ne legyen szükség többé könyörgésre, „hegyibeszédre” otthon a tanulással kapcsolatban!

És mindez mennyibe kerül?

A teljes csomag értéke 19.000,- forint, de most december 20-ig annyit fizetsz érte, amennyit gondolsz!

Nincs más dolgod, mint megadni az árat, amit vállalni tudsz, utána pedig már csak a megvalósítás marad hátra. Szeretnéd a pozitív változásokat? Tégy érte, élj a lehetőséggel!

Comments are closed.